Відбулась щорічна благодійна акція для вихованців дитячого будинку “Ромашка”

Переддень Великодня на юридичному факультеті неможливо уявити без готування до зустрічі з вихованцями Оршівського дитячого будинку “Ромашка”.

Завдяки благодійній допомозі студентів і викладачів факультету, зусиллям студентського профбюро та парламенту та за участі небайдужих студентських активістів юридичного факультету 4 квітня 2018 року відбулась щорічна благодійна акція для вихованців дитячого будинку “Ромашка”.

У цих зустрічах особливо цінним є спілкування студентів з молодшими друзями, яке найкраще відбувається під час спільної діяльності. Разом зі студентами діти виготовляли саморобки, плели браслети, робили аплікації, грали в “Мафію” та “Дженгу”. Час, проведений разом за іграми, веселощами та спілкуванням, пролетів непомітно. Прощатися було дуже сумно.

Надзвичайно приємно було дізнатися, що дітки чекали на зустріч зі студентами і підготували приємні сувеніри – виготовлені власноруч великодні солодощі.

Дякуємо студентам і викладачам юридичного факультету, які долучились до акції та допомогли подарувати вихованцям Оршівського дитячого будинку радість.