Вітання з ювілеєм!

Сьогодні, 4 січня, поважний ювілей відзначає декан юридичного факультету, Заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор Петро Станіславович Пацурківський.

Завдяки завзяттю Петра Станіславовича та його готовності приймати життєві виклики, у 1991 році була реалізована ідея відродження юридичного факультету у стінах Чернівецького університету, а завдяки його невтомній праці, невичерпній енергії, відчуттю перспектив та стратегічному баченню нині юридичний факультет Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича впевнено посідає гідне місце серед провідних правничих шкіл України.

Талановитий науковець, успішний адміністратор, мудрий керівник – за роки кропіткої праці ювіляр об’єднав потужний та перспективний колектив, виховав плеяду молодих учених, заснував наукову школу, сформував ім’я та бренд факультету.

Досвід справжнього лідера, сучасне мислення та своєчасність дій – рушійні сили, що відкривають нові горизонти для людини невтомної праці, яка власним прикладом надихає колег та однодумців на перемоги і вагомі звершення.

Шановний Петре Станіславовичу! Бажаємо Вам міцного здоров’я і творчої наснаги! Нехай Ваше життя буде сповнене подальших перемог і мрій, які обов’язково збуваються. Ваш шлях буде наповнений новими злетами й досягненнями, а людська шана та успіх в усьому задуманому стане подякою за плідну працю!