Модельне судове засідання з адміністративного процесу

14 грудня 2017 року в Чернівецькому окружному адміністративному суді, за доброю традицію, започаткованою минулого року, проведено практичне судове засідання за участю студентів-юристів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Студентам була надана можливість відчути себе справжніми правниками та вжитися в ролі суддів, адвокатів, сторін по справі та їх представників.

Майбутні юристи провели «справжнє» судове засідання, обравши складну та водночас цікаву справу, пов’язану з проходженням військової служби.

В ході проведеного судового засідання, студенти проявили відмінні знання щодо ведення та організації судового засідання, трималися на професійному рівні у вибраних ролях, активно відстоювали свої позиції та змогли наповнити судове засідання непередбачуваними ситуаціями, що дало змогу відчути реалістичність дійства.

Журі заходу, до складу якого увійшли судді нашого суду та викладачі кафедри правосуддя, високо оцінили підготовку майбутніх юристів, відзначили добрі знання адміністративного процесу, а також звернули увагу над чим ще варто попрацювати, щоб бути справжніми професіоналами в правничій роботі.

Щиро дякуємо колективу Чернівецького окружного адміністративного суду за чергове модельне судове засідання з адміністративного процесу!!!