До Всеукраїнського тижня права: Форум-театр

13 грудня студенти першого курсу юридичного факультету зустрілись з представниками Чернівецької обласної громадської організації “Комітет виборців” в рамках проекту “Молодь проти корупції та насилля! Молодь – за європейські цінності!”

Захід відбувався у форматі форум-театру – це методика інтерактивної просвітницької роботи серед різних шарів суспільства  та з різної тематики, спрямована на вирішення соціальних проблем. Її суть – це пошук шляхів вирішення проблеми або виходу зі складної життєвої ситуації разом з глядачами в рамках запропонованої тематичної вистави. Головною метою форум-театру є надання інформації і отримання навичок вирішення конкретної проблеми з використанням досвіду інших людей і  з підключенням можливостей власного емоційного інтелекту.

Першокурсникам запропонували перегляд міні-вистав з актуальних питань студентського життя з наступним обговоренням цих життєвих ситуацій, проблем та негативних соціальних явищ. Глядачі активно долучилися до обговорення ситуацій, пропонували власні варіати вирішення проблем, моделювали інші способи розв’язання конфліктів, не погоджувались з позицією, або, навпаки, підтримували героїв міні-вистав.

Дякуємо акторам та організаторам ГО “Комітет виборців”.