Збори трудового колективу юридичного факультету ЧНУ

11 грудня відбулися загальні збори трудового колективу юридичного факультету. На зборах було заслухано звіт декана факультету професора Петра Пацурківського про роботу у 2017 році.

В обговоренні звіту декана взяли участь: завідувач кафедри європейського права та порівняльного правознавства Сергій Меленко, завідувач кафедри приватного права Микола Боднарук та запрошений на збори проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Петро Фочук.

За результатами таємного голосування колектив факультету схвалив звіт декана та визнав задовільною роботу у 2017 році. Із повним текстом звіту можна ознайомитись за наступним посиланням: http://lawfaculty.chnu.edu.ua/?p=6905.

На зборах було також розглянуто низку робочих питань: обрання делегатів факультету на загальну конференцію трудового колективу університету, зміни у складах Вченої ради факультету та університету, внесення змін та доповнень до Морально-етичного мінімуму факультету, затвердження складу Морально-етичної комісії факультету.

Насамкінець, було заслухано звіти студентів Юлії Кирилович, Романа Токарика, Олени Щербакової про стажування, які вони пройшли у 2017 році.