Програма академічних обмінів для викладачів кримінального права і процесу

За сприяння координатора проектів ОБСЄ  в Україні програма академічних обмінів для викладачів кримінального права і процесу між університетами України продовжується.

В рамках цьогорічної програми академічних обмінів вдруге сьогодні студенти юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича  слухають цікаві лекції кандидата юридичних наук, доцента кафедри кримінального процесу Національного університету «Одеська юридична академія»  Миколи Михайловича Стоянова.

Досвід адвокатської та науково-педагогічної діяльності Миколи Михайловича був запорукою успіху лектора.  Авторська лекція на тему «Повідомлення про підозру. Зміна підозри» висвітлена у відповідності до норм КПК України з наведення значної кількості цікавих прикладів з практики. Кожен з прикладів був логічно підведений до конкретних норм КПК України. Основна увага лектора була зосереджена на питанні процесуальних  особливостей вручення підозрюваному повідомлення про підозру та правові наслідки такого вручення. Студенти брали активну участь в обговоренні актуальних аспектів. Загалом на занятті відчувалась тісна співпраця викладача та аудиторії.

З нетерпінням чекаємо наступного учасника програми академічних обмінів – викладача Львівського національного університету імені Івана Франка кандидата юридичних наук, доцента кафедри кримінального права і кримінології  Оксану Григорівну Панчак.