Зустріч з представниками Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні – SAIUP

10 листопада на юридичному факультеті відбулась зустріч з нашими партнерами – Проектом сприяння академічній доброчесності в Україні – SAIUP,  що адмініструється Американськими Радами з міжнародної освіти в Україні.

Декан факультету Петро Пацурківський, заступники декана та завідувачі кафедр зустрілися з директором Американських Рад з міжнародної освіти в Україні Яремою Бачинським, координатором Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні – SAIUP Тарасом Тимочко, спеціалістом Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні – SAIUP Мартою Томахів.

Під час зустрічі Петро Пацурківський та Ярема Бачинський обговорили напрями майбутньої співпраці між юридичним факультетом та Американськими Радами, зокрема щодо реалізації Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні – SAIUP.

Цього ж дня Тарас Тимочко та Марта Томахів провели презентацію та інтерактивний тренінг для студентів юридичного факультету.

Студенти взяли участь у модельному розгляді справи з питань академічної доброчесності. Ніхто не залишився осторонь, а складні та актуальні питання академічної доброчесності, що обговорювалися під час тренінгу, викликали активну дискусію, яка продовжилася навіть після завершення зустрічі.