Юридичний факультет ЧНУ приймав щорічний Національний Конгрес ELSA Ukraine

10-12 листопада 2017 року у Чернівцях відбувся Національний Конгрес ELSA Ukraine (National Council Meeting). NCM – це національний статутний захід, під час якого вирішуються найважливіші питання діяльності всієї мережі ELSA Ukraine.

На NCM були представники з різних осередків ELSA України: ELSA Kharkiv, ELSA Lviv, ELSA Irpin, ELSA Kyiv, ELSA  Uzhhorod, ELSA Sumy, ELSA Odesa, ELSA Chernivtsi.

Відкриття заходу відбулося у центральному корпусі Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича. Наступні дні Конгресу проводилися на юридичному факультеті ЧНУ.

На відкритті Конгресу з вітальними словами виступили доктор юридичних наук, професор, декан юридичного факультету ЧНУ Петро Пацурківський, а також доцент кафедри публічного права Дмитро Костя.

Під час Конгресу відбулися пленарні засідання та засідання за напрямками. На пленарних засіданнях було прийняті зміни до внутрішніх регуляцій ELSA Ukraine – Книгу Рішень, а також були обрані члени Національного правління на вакантні посади.

Учасники NCM мали змогу дізнатися про можливості, які відкриває ELSA, про особливості діяльності різних напрямків організації, а також брати активну участь в обговоренні основних питань, що стосується діяльності ELSA.

 12 листопада 2017 року проводився тренінг Яною Пампухой від KPMG Ukraine про особливості професійного розвитку у юридичний професії. Під час тренінгу учасники Конгресу дізналися про те, якими навиками має володіти молодий юрист, які вимоги найчастіше роботодавці ставлять перед ними, як треба поводитися на співбесіді, яким має бути успішне резюме.

Також представники осередків ELSA Ukraine мали змогу прогулятися містом, ознайомитись з його архітектурою.