Триває курс лекцій від Левітт Інституту з критичного мислення та адвокатури у вільному суспільстві

На юридичному факультеті триває курс лекцій від The Leavitt Institute “Critical Thinking and Advocacy in a Free Society”. 11 та 18 жовтня слухачі курсу мали нагоду зустрітися з новим лектором – адвокатом Джорданом Тойшером (Jordan Daniel Teuscher) із Солт Лейк Сіті, штат Юта, США. 

Протягом лекції на тему «Докази» студенти проаналізували всі складові елементи доказування, наводили приклади різних видів доказів та з’ясували які докази є недопустимими.

Також слухачі лекції дослідили тактику проведення допиту та мали можливість відчути себе в ролі прокурора, який проводить допит, та свідка, якого допитують.

Студенти отримали незабутні враження від спілкування з досвідченим лектором та поглибили свої знання з фахової англійської мови та практичних проблем правознавства.

За сприяння Левітт Інституту на факультеті була також організована неформальна зустріч пана Тойшера зі студентами, яка відбулася на кафедрі правосуддя у форматі дружнього та невимушеного спілкування.

Нагадуємо, що лекції від The Leavitt Institute проводяться на юридичному факультеті щосереди, об 11:30 в залі вченої ради (ауд. 310).