Студент/студентка року 2017

Студенти юридичного факультету відомі своїми талантами не лише в науці та навчанні, але й у творчих заходах. Талановиті та ініціативні студенти 3 курсу Андрій Цимбалюк та Тетяна Адамович взяли участь у півфіналі конкурсу «Студент/студентка ЧНУ-2017», який відбувся 17.10.2017 в Мармуровій залі Резиденції Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

Надзвичайно креативним, харизматичним та сповненим гумору став виступ Андрія Цимбалюка, який в оригінальній формі представив свої таланти перед суворим журі. Особливо цікавим було виконання Андрієм пісні під власний гітарний акомпанемент. Зал зустрів цей номер гучними оплесками.

Чарівну сторону тандему наших учасників представляла Тетяна Адамович. У своєму вокальному номері Тетяна вразила глядачів артистизмом, впевненістю та піснею, яка навіювала відчуття, ніби ви присутні на концерті відомої джазової співачки.

За результатами півфіналу, до наступного кола конкурсу пройшла Адамович Тетяна. Вітаємо та бажаємо творчого натхнення у підготовці до фіналу конкурсу, який відбудеться 14.11.2017 о 16.00 год. в приміщенні палацу «Академічний».