Зустріч першокурсників із керівництвом факультету

4 вересня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулась зустріч декана юридичного факультету Петра Пацурківського з першокурсниками.

Петро Станіславович звернувся до студентів з вітальним словом і зауважив, що цьогорічний набір першого курсу став найбільшим набором за історію факультету і становить 260 студентів. Декан представив завідувачів кафедрами, окреслив виклики та першочергові завдання, які поставлені перед студентсько-викладацьким колективом факультету, важливою частиною якого відтепер стали і першокурсники.

Завідувач кафедрою публічного права Руслана Гаврилюк розповіла про принципи та засади навчання студентів-юристів в університетах США, закликала першокурсників юридичного факультету бути мотивованими та енергійними, і вже під час навчання закладати підвалини свого успішного професійного майбутнього.

Увесь професорсько-викладацький колектив юридичного факультету вітає першокурсників у складі студентства однієї з найкращих правничих шкіл України, бажає успішного навчання та цікавого студентського життя!