Анонс: Семінар-практикум з використання методики зовнішньої незалежної оцінки процесів забезпечення якості юридичної освіти

30-31 травня 2017 року в місті Одеса відбудеться Семінар-практикум з використання методики зовнішньої незалежної оцінки процесів забезпечення якості юридичної освіти, що розроблена відповідно до Європейських стандартів та рекомендацій забезпечення якості в європейському просторі вищої освіти (2015).

В якості тренерів на семінарі-практикумі виступлять проф. Ділейн Р. Свенсон, доктор права (США), директор Центру розвитку правничих навичок, завідувач кафедри міжнародного та американського права на юридичному факультеті Люблінського католицького університету ім. Яна Павла ІІ (Польща), міжнародний експерт з питань юридичної освіти Програми USAID «Нове правосуддя» та проф. Томас Спіді Райс, професор практики Правничої школи імені Вашингтона та Лі, Транснаціональний юридичний інститут, Лексингтон, Вірджинія (США), міжнародний експерт з питань юридичної освіти Програми USAID «Нове правосуддя».

Захід відбудеться за участі керівництва та уповноважених представників професорсько-викладацького складу провідних правничих шкіл України, зокрема юридичного факультету ЧНУ імені Юрія Федьковича, та керівництва й уповноважених прдеставників Міністерства юстиції України, Міністерства освіти і науки України, Державної інспекції навчальних закладів та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

  • Програма Семінару-практикуму (переглянути)
  • Методика зовнішнього незалежного оцінювання процесів забезпечення якості юридичної освіти в Україні (переглянути)