“На шляху до омріяної роботи: особливості складання резюме та проходження співбесіди”

Навчання – кропітка праця в сучасному світі: щодня стикатися із безліччю проблем, які не так легко вирішити. Але найвагомішим постає питання пошуку майбутньої роботи.

5 квітня на юридичному факультеті ЧНУ ім. Юрія Федьковича відбувся захід нового формату “На шляху до омріяної роботи: особливості складання резюме та проходження співбесіди”.

Новизна полягала у різноманітності інфор­маційно-пізнавальних форм семінару, а саме цікава міні-лекція (проведена студенткою 4 курсу Боднарюк Надією), мозковий штурм, опитування, вирішен­ня ситуаційних завда­нь.

Також студенти надзвичайно активно дискутували з приводу нюансів практичного застосування всіх, отриманих в процесі заходу, тактик, стратегій та прийомів, які можна використовувати під час проходження співбесіди.

Увага акцентувалась і на тому, що все-таки резюме є одиним із найефективніших інструментів пошуку роботи, своєрідною візитною карткою, що повинна виділяти із всього потоку людей, які шукають роботу та неодмінно зацікавити роботодавця.

Захід пройшов у дружній, невимушеній та інтерактивній обстановці. Учасники збагатилися новою інформацію, практичними навичками, які будуть необхідні для побудови успішної кар’єри!