Чернівчани «змели все золото» на «Seven samurai Cup 2016»

Студент першого курсу юридичного факультету Євгеній Пилипюк виборов перше місце в категорії Юніори (16-17 років до 68 кілограмів) на  міжнародних змаганнях з карате «Sevensamurai Cup 2016» у Кишиневі (Молдова).

Ось що про змагання та спортивний клуб, якому він завдячує своїми спортивними досягненнями, розповідає Євгеній:

Упевнену загальнокомандну перемогу відсвяткував чернівецький «СК «Лідер» на міжнародних змаганнях з карате «Sevensamurai Cup 2016» у Кишиневі (Молдова).

Отож, звітні змагання 10.12.16 зібрали близько 500 учасників з таких країн, як Україна, Молдова та Румунія. Спортсмени Спортивного клубу «Лідер» також боролися за перемогу. У складі “лідерців” змагалось 35 спортсменів, різних вікових категорій, від наймолодших до дорослих та досвідчених каратистів.

У загальному заліку Спортивний клуб «Лідер» виборов перше загальнокомандне місце, відірвавшись від своїх найближчих “переслідувачів” рівно у два рази. У своєму активі “лідери” мають 15 золотих, 11 срібних та 13 бронзових нагород.

Хочеться відзначити маленьких чемпіонів, для яких це були перші закордонні міжнародні змагання і найголовніше – успішні. Також успішно виступили більш старші та досвідчені спортсмени Спортивного клубу лідер, де у всіх вікових і вагових категоріях доросліше кадетського віку вони “забрали” все золото.

Для Спортивного клубу «Лідер» це було успішне закінчення спортивного сезону 2016 року.

Особисто щодо мого виступу, хотілось б відмітити декількох конкурентів в категорії (Климчук Павло та Стефанюк Віктор). Так склалось, що на шляху до перемоги, конкуренцію в поєдинках мені складали спортсмени з клубу “Лідер”. Незважаючи на досить непрості, але в той же час рівні поєдинки, вдалося здобути перемогу в категорії Юніори 16-17 років до 68 кілограмів. Хороше завершення сезону не тільки для мене, але й для всього Клубу “Лідер”.

Євгеній Пилипюк