Відбулася перша презентація ELSA Chernivtsi для студентів першого курсу

19 вересня 2016 року в стінах юридичного факультету відбулася перша презентація ELSA Chernivtsi для студентів першого курсу, під час якої офіцери локального правління ELSA Chernivtsi розповіли про основні напрямки діяльності, їхні завдання, функції та сутність ELSA загалом.

Офіцери розповіли про можливості саморозвитку, допомагає відкрити потенціал кожного студента, навчитися чогось нового, що у майбутньому допоможе Тобі у здобутті професії твоєї мрії, але найголовніше, що прозвучало на презентації  – всі ці можливості залежать виключно від студента-правника. Якщо Ви готові до рішучих дій, витрачати час для діяльності в ELSA, найголовніше – стати частинкою ELSA Family, то Вам обов’язково потрібно долучитися  до цієї організації!

Особливістю даної презентації була присутність Vice President for Seminars & Conferences ELSA Ukraine 2016/2017, а саме Марічки Ігнатової. Вона поділилася своїм досвідом, розповіла про можливості членства в ELSA, провела цікавий energizer для першокурсників, що було новим для них, тому  їх здивуванню не було меж.

Якщо Ви бажаєте вдосконалити вище вказані якості, Вашу іноземну мову, відвідати одні з найкращих заходів як в Україні, так і в Європі або просто познайомитися з творчими, креативними та  уже сформованими особистостями, провести незабутньо час – вступайте до ELSA Chernivtsi!

Ірина Коцур