Сесія Всеукраїнської ГО «Студентське антикорупційне агентство»

З 13 по 15 травня  в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті проходила стратегічна сесія Всеукраїнської громадської організації «Студентське антикорупційне агентство».

Чернівецьке  регіональне відділення Студентського антикорупційного агентства представляв  студент 5 курсу Юридичного факультету ЧНУ Гінінгер Андрій.

У даному заході взяли участь представники майже всіх регіональних відділень САА в Україні. У ході проведення Стратегічної сесії учасники взяли участь у тренінгах із командоутворення, підготовки і складання грантових проектів та антикорупційної діяльності. Спікерами тренінгів виступили представники Британської Ради та Міжнародного Фонду «Відродження».

Крім того, відбулось обговорення питань, що стосувались діяльності Студентського антикорупційного агентства, а саме отримання всеукраїнського статусу агентством, а також діяльність його регіональних відділень. Учасники Стратегічної сесії одноголосно задекларували основну мету діяльності Студентського антикорупційного агентства – боротьба із корупцією в сфері вищої освіти.

Практичні рекомендації напрацьовані в ході Стратегічної сесії в подальшому буде впроваджено у діяльність Чернівецького відділення САА.