Команда юридичного факультету ЧНУ здобула третє місце на Всеукраїнській олімпіаді з права

З 19 по 21 квітня 2016 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади із спеціальності «Право», серед студентів юридичних факультетів із понад 50-ти вищих навчальних закладів, 144 учасників з усієї України.
Олімпіада відбувалася на базі Юридичного інституту  Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника м. Івано-Франківськ. Змагання проходили у два етапи: командний та індивідуальний тури. В командному турі брали участь всі учасники та вирішували 200 тестових завдань кожен, з 18 юридичних дисциплін. В індивідуальному турі брали участь учасники команд, які показали кращі результати, та вирішували 100 тестових завдань з 10 юридичних дисциплін.

Чернівецький національний університет був представлений командою у складі трьох студентів магістрів юридичного факультету: Діани Безушко, Іллі Юрійчука та Юрія Ксьонжека. Особливістю участі нашої команди було те, що про олімпіаду студенти дізналися за декілька днів до її проведення – через певні технічні проблеми наш факультет не отримав вчасно офіційного запрошення на олімпіаду, в силу чого часу на підготовку було обмаль. Незважаючи на цю обставину результати олімпіади порадували, адже команда юридичного факультету зайняла третє командне місце, поряд із найсильнішими правовими школами нашої країни, а Юрій Ксьожек пройшов в наступний етап олімпіади, в якому брали участь лише четверта частина всіх учасників, які показали найкращі індивідуальні результати. Варто відзначити, що юридичний факультет традиційно отримує високі призові місця в Всеукраїнських олімпіадах з права, що лише підтверджує якість та високий рівень надання юридичної освіти на юридичному факультеті ЧНУ ім. Юрія Федьковича.

Юридичний інститут Прикарпатського національного університету організував якісний захід та надав можливість студентам не тільки перевірити свої знання, але  і познайомитися  із студентами правниками із усієї країни, обмінятися думками, враженнями та набутим досвідом. За що окрема подяка організаційному комітету!

На останок зазначимо, що участь в такого роду заходах дозволяє студентам проявити себе та показати справжній рівень здобутих знань, гідно представити свою альма-матер серед інших правничих вишів України, і зрештою, – чудово провести час в товаристві освічених та розумних молодих людей. Тому досить вже сидіти лише на лекціях та семінарах у вашому навчальному закладі, беріть участь у таких заходах, розвивайтеся, знайомтеся, спілкуйтеся, самовдосконалюйтеся, адже саме Ви – творець свого життєвого шляху!